Menús

Volen ser una mostra de dieta equilibrada i variada. Seguim les recomanacions per l’alimentació de la primera infància del Departament de Salut.

 

L’escola bressol disposa d’un servei de cuina pròpia on cada dia s’elaboren els menús adequats a cada edat. Aquests menús, gradualment van introduint nous aliments i textures. Així el nen/a passa del menjar triturat al sencer i a provar tots els gustos.

Cada curs es modifiquen els menús i es proposen noves postres de temporada.

Tot el menjar s’elabora a l’escola procurant que les verdures i les fruites  siguin de temporada. Podríem dir que fem cuina de mercat.

Oferim menús de:

a)    Menú 1

Lactants (fins els 11 mesos). Aquest n’és un model, però en tot moment es respecten les decisions de la família i del seu pediatre a l’hora d’introduir nous aliments.

b)    Menú 2

Per infants a partir dels 12  mesos. Menus de tardor -hivern i de primavera -estiu. Segons el ritme de dentició els aliments seran ( aixafats o trossejats ben menuts i sencers).

c)    Menús segons edats i segons intoleràncies ( celíacs, ou, lactosa, proteïna de la carn..)

Postres de temporada per a mitjans i grans: cada divendres es fa un postra diferent, segons temporada, on hi participen els grups dels grans en la seva elaboració.

Menú 1 Primavera – Estiu

 

 


Menú 2 Primavera – Estiu

 

 

 

Postres de temporada