Petita Infància

ESPAI TROBADA

El seu objectiu és que les famílies dels infants de la nostra escola puguin compartir entre elles i algunes mestres una estona agradable, on tinguin l’ocasió d’intercanviar experiències i inquietuds, comentar aspectes de la conducta dels seus fills, intentar donar respostes als possibles dubtes del grup i com a últim, però no menys important, aprendre a entendre i a gaudir molt més de l’etapa infantil dels seus fills i filles.

A l’Espai de Trobada es procurarà un ambient relaxant, motivador, engrescador i enriquidor on les conclusions siguin el més positives i pràctiques possibles.

ESPAI NADÓ

Requisits: Pares i mares amb nadons de 0 a 12 mesos

Continguts:  Espai d’intercanvi on les famílies poden compartir dubtes, alegries, sentiments i experiències amb altres pares i mares acompanyats  del seu nadó i de professionals amb qui parlar de la criança i educació dels fills i filles.

Durada: de gener a juny /  4 sessions al mes  /  Inscrpcions al desembre

ESPAI FAMILIAR

Requisits: Pares i mares amb infants d’1 a 3 anys

Continguts: Espai de trobada on gaudir plegats de diferents propostes de joc i experimentació i on compartir i parlar amb professionals de la criança i l’educació dels fills i filles.

 

Interessats trucar el 93 842 40 65

Durada: d’octubre a juny / 4 sessions al mes / Inscripcions al setembre