Cuina

L’escola bressol disposa d’un servei de cuina pròpia on cada dia s’elaboren els menús adequats a cada edat. Aquests menús, gradualment van introduint nous aliments i textures. Així el nen/a passa del menjar triturat al sencer i a provar tots els gustos.

L’escola bressol disposa d’un servei de cuina pròpia on cada dia s’elaboren els menús adequats a cada edat. Aquests menús, gradualment van introduint nous aliments i textures. Així el nen/a passa del menjar triturat al sencer i a provar tots els gustos.

Cada curs es modifiquen els menús i es proposen noves postres de temporada.

Tot el menjar s’elabora a l’escola procurant que les verdures i les fruites siguin de temporada. Podríem dir que fem cuina de mercat.

Oferim menús de:

a) Menú 1

lactants (fins els 11 mesos). Aquest n’és un model, però en tot moment es respecten les decisions de la família i del seu pediatre a l’hora d’introduir nous aliments

b) Menú 2

  • mitjans (de 12 a 19 mesos) de tardor -hivern i de primavera -estiu ( aixafat i/o trocets)
  • grans ( de 20 a 36 mesos) de tardor -hivern i de primavera –estiu ( sencer)

c) Menús segons edats i segons intoleràncies ( celíacs, ou, lactosa, proteïna de la carn..)

Postres de temporada per a mitjans i grans: cada divendres es fa un postra diferent, segons temporada, on hi participen els grups dels grans en la seva elaboració.