Organització

L’Espai físic proposa condicions favorables al desenvolupament dels infants, garantint la seva seguretat i alhora proposant-li reptes. Els espais tenen una importància cabdal en la vida de l’escola. L’escola ofereix espais on l’infant se sent segur, acollit i estimulat per créixer.

Espais Interiors

Tots els espais tenen el seus racons particulars segons el grup d’infants, però hi ha uns espais genèrics i comuns en totes elles que afavoreixen: la relaxació, la intimitat, la curiositat, l’exploració, la cooperació, el reconeixement de diversos signes d’identitat individual, de rutines i hàbits.

Espais
Espai del Poliol


Infants de 4 mesos a 1 any


Espai de la Menta


Infants 1 a 2 anys


Espai del Romaní


Infants 1 a 2 anys


Espai de la Sàlvia


Infants 1 a 2 anys


Espai de la Farigola


Infants de 2 a 3 anys

Espai de L’Espígol

Infants de 2 a 3 anys 
 

Altres espais  L’Entrada i el Vestíbul

  Aquest és un espai agradable, en el que tothom que hi arriba se sent còmode i benvingut, ha de poder restar-hi uns moments per llegir les diverses informacions de l’escola, observar les fotos dels moments de l’escola, veure el menú del menjador, en definitiva, informar-se del que passa a l’escola.
  Espai del Julivert


  Es tracta de l’espai per la rebuda dels infants i les famílies que fan acollida pel matí, per els jocs de manipulació amb diverses safates d’experimentació: espais de trobada familiar.


  Racó dels contes


  És un espai on els infants poden compartir moments de lectura i de conversa amb les famílies en les entrades i sortides de l’escola ,com també en moments del dia a dia.


  Espai Motriu


  Es tracta de l’espai central de l’escola amb espatlleres, rampa, escales i mòduls psicomotrius.   
   

  Espais Exteriors
   El Jardí i la Terrassa


   Al jardi i la Terrassa de l’escola hi trobem diverses zones de joc i experimentació, per tal de que els infants puguin investigar de manera directe amb diverses plantes aromàtiques, llums, olors, temperaturas i sobretot a través del seu desenvolupament motriu


   Bosc Can Planas


   El bosc de Can Planas és un espai fora de l’escola, que utilitzem com a font d’aprenentatge a través de la descoberta i la manipulació directa dels elements que hi podem trobar a totes les estacions de l’any.